Przeworski Portal informacyjny

Forum Społeczności Powiatu i Miasta Przeworsk

Jesteśmy stąd...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Osoby które są nowe na forum prosimy o przedstawienie się - kilka zdań przedstaw się
  • Start
  •  » Inne
  •  » Telefon - numer zastrzeżony.

#1 2007-08-19 18:30:44

Henryk
Aktywny
Od: Gliwice - os. Obrońców Pokoju
Serwis

Telefon - numer zastrzeżony.

Czy daje coś zastrzeganie numeru telefonu? Według mnie, daje tylko negatywne reakcje osób, które widzą na swoim aparacie telefonicznym stosowny napis "zastrzeżony".  Duży odsetek osób takich przychodzących połączeń telefonicznych nie odbiera. Ja też nie odbieram takiego telefonu, niech sobie dzwoni ... . smile

Ostatnio edytowany przez Henryk (2007-08-19 18:33:28)

#2 2007-08-20 13:28:43

leszek
Moderator
Serwis

Re: Telefon - numer zastrzeżony.

ja reaguję różnie, jak w danym tygodniu nikt mi takowy ciśnienia nie podniesie to odbieram wink

sam mam jeden telefon z numerem zastrzeżonym i czasem dzwonię z niego, ale jakoś problemów nie ma.

#3 2007-08-20 19:05:41

Izek
Aktywny
Od: Szówsko

Też czasem zastrzegam numer, ale tylko jak chce kogoś zdenerwować, lub tak z nudów;]
No może czasem jak nie moge w nocy spać;];];]

#4 2007-08-20 21:57:07

picias
Moderator
Od: Przeworsk
Serwis

hmm coś o tym wiem:)

GuanabanaKumkwatPersymonaSalak ;] , a tak wogóle to www.borek.zhr.pl ^^

#5 2007-08-21 10:36:11

Izek
Aktywny
Od: Szówsko

big_smilebig_smile

#6 2011-02-28 21:03:28

Henryk
Aktywny
Od: Gliwice - os. Obrońców Pokoju
Serwis

Nikt nikomu nie odmawia prawa do blokowania prezentacji swojego numeru, ale taka osoba może spodziewać się że inne osoby mogą blokować połączenia przychodzące z numerów zastrzeżonych. wink

Blokowanie połączeń przychodzących z numerów zastrzeżonych. Użytkownik, który nie życzy sobie odbierać telefonów z numerów z ukrytą prezentacją numeru może podjąć decyzję o tym, czy odbierać takie połączenia.

* Aktywując usługę blokowania połączeń z numerów zastrzeżonych nie będziesz odbierał połączeń z numerów, które mają ukrytą swoją prezentację.
* Każde połączenie przychodzące, które nie zostanie zaprezentowane własnym numerem, z powodu ukrycia numeru, nie zostanie zrealizowane, a Ty nie będziesz o tym informowany.
* Dzwoniący usłyszą bezpłatny komunikat informujący o przyczynie niezrealizowania połączenia. W celu zrealizowania połączenia dzwoniący powinien włączyć prezentacje numeru i zadzwonić ponownie.

• Start
  •  » Inne
  •  » Telefon - numer zastrzeżony.

Stopka forum