Co sądzicie o filmie Prison Break - Skazany na śmierć
Ostatnio edytowany przez jarQo (2007-07-04 12:18:25)
hmm niezły, 1 sezon dostałem w ręce rok przed emisją w Polsce
i naprawdę mnie wciągnął do tego stopnia, że na wakacjach siedziałem do 2-3 w nocy i oglądałem po 3 odcinki z bratem
drugi sezon też emocjonujący, ale myśle, że 3 sezon to juz tylko niepotrzebna kontynuacja dla kasy hehe
bo to co sie już dzieje, to mało ciekawe, a przynajmniej nie tak jak w part I ![]()
Moim zdaniem 2 sezon jest lepszy od 1 ale mnie ten film wciągną bardziej w jeden dzień 5 odcinków. A co do sezonu III może byc tylko żeby był tak dobry jak II. Pozostaje czekać do 28 sierpnie wtedy się przekonamy.
Ja tez myśle ze film jest ciekawy, moim zdaniem 1 sezon był ciekawszy od 2 ale tak jak mówi jarQo zobaczymy jak bedzie wykonany:)![]()
A ja oglądałam tylko jeden sezon i bardzo mi się podobał![]()
a teraz co czwartek oglądam powtórki:D
i jest git, poczekam do września na drugi sezon, chyba ze ktoś mi uzyczy wcześniej to pooglądam;]
Jak uważacie, który aktor/aktorka najlepiej zagrał/a swoją rolę w filmie?
Moim zdaniem najlepiej swoją role zagrał Wentworth Miller który wcielił się w scofilda, bardzo dobrze odgrywa role geniusza i uciekiniera z więzienia. A oto ling z fotkami
http://www.forum.prison.pl/viewtopic.ph … mp;start=0
Oczywoście z aktorek najlepiej wypadła Sara a oto ling z fotkami sary
http://www.forum.prison.pl/viewtopic.php?t=36
Ostatnio edytowany przez jarQo (2007-07-11 15:35:07)
spoko dzięki Jaro
w przerwie do 3 sezonu będziemy lookać foty Sary ![]()
Zrobiłem to specjalnie zeby na forum ktoś lukał a teraz sie zacznie wchodzenie na forum po ling na foty Sary 
Zawsze można to zmienić !!! Dzisiaj o 20 kolejne 2 odcinki serialu oczywiście z I sezonu.
W tych odcinkach Scofield szuka ulicy którą ucieknie z więzienia oraz 1 cześć buntu w więzieniu
Zagadka dla tych którzy nie oglądali Prison break
Którą ulicą ucieknie scofild i cała jego ekipa
a) English
b) Fitz
c) Percy
CHciałbym przypomniec ze w filmie nie występuje tylko sara
http://www.forum.prison.pl/viewtopic.php?t=731

Trudno z wami zagaić temat
Ostatnio edytowany przez jarQo (2007-07-12 16:42:43)
Wielu ludzi którzy oglądali Prosin Break nie mogą dojśc do wniosku która z ról kobiecych jest najlepsza.
Mamy do wyboru 6 kandydatek
1
2
3
4
5
6
NIKA
Ostatnio edytowany przez jarQo (2007-07-12 16:59:35)
Myślę że można najbardziej zastanowić się nad Sarą i Weronicą, przynajmniej mi się tak wydaje:D![]()
Jak to SARA I TYLE resztę można pominąć, choć nie mówię, że skasować
<lol> ach ta dr. Tancredi <marzyciel> tylko to już mężatka
![]()
Ha tak myślałam zę coś się kroi, ale czy nawet gdyby nie miała męża; to czy ona czasem nie jest już dla Ciebie za stara:D
Oczywiście tak sobie pisze, bo to już nowa gwiazda tego forum:D![]()
Oczywiście ja wcale nie jestem zazdrosna!! jakby co;)
A ja bym się zastanawiał nad Sarą a Maricruz tak po 50% daje chociaż nie po 40% a nika 20% miała za krótką role!
Ostatnio edytowany przez jarQo (2007-07-13 19:25:06)
nie jesteś zazdrosna 'już'?
joke .. a tam 10 lat.. , poźniej by się zgubiło i zresztą ona wygląda na jakies 24 ,a nie 30
Sare można było lepiej poznać charakter itp jako jedną z głównych postaci, resztę bohaterek mniej, no może Veronice, ale ona tak ło
, a wogóle ona nie żyje już to co się będe roztrząsał [*] ;]
to jest dobre ![]()
http://img112.imageshack.us/img112/641/ … 4rlth8.jpg
Nie przypominam sobie tego momentu w prison break. A może w trzecim sezonie?? Któż to wie
wiesz wydaje mi się, a raczej na pewno, że to "za kamerami" w czasie "break" ![]()
Ja wam coś powiem, wy nie paczcie tylko na urode aktorki tylko też na to jak gra w filmie, jak radzi sobie ze swoją rolą noi oczywiście jak często występuje w filmie. Dlatego też wykłuczyłam Maricruz. Chociaż ja tam nie będę się wpychać, oceniajcie co chcecie:D
w końcu tak to jest z facetami=D
myślałeś Iza, że my głównie patrzymy na urodę? to zchodzi na drugi plan
tu liczy się sztuka aktorska, umiejętności itp. ![]()
Ja już tam wiem co myśle:D
wiem tez że mam racje;] heh
Właśnie o to mi chodziło;] ale e tam. Najleprzy to w tym wszystkim jest Wentworth Miller:D
ale ostatnio zmieniłam już mojego telewizyjnego idola:D
już nie jest nim Miller;] tylko amerykański siatkarz=D hehe- nie znacie;)