Co my¶licie o pobudzeniu ludzi do pisania na forum może przyczyniłoby się do tego umieszczanie ogłoszeń wszelkiego typu (kupno sprzedaż praca)
abdul napisał:
Co my¶licie o pobudzeniu ludzi do pisania na forum może przyczyniłoby się do tego umieszczanie ogłoszeń wszelkiego typu (kupno sprzedaż praca)
oczywi¶cie taka opcja istnieje i kilka osób z niej skorzystało, ale to niestety garstka póki co...
piotr napisał:
abdul napisał:
oczywi¶cie taka opcja istnieje i kilka osób z niej skorzystało, ale to niestety garstka póki co...
Przydało by się rozreklamować forum i portal - ogólnie zarejestrowanych jest do¶ć już sporo ale mało ludzi pisze, więcej czyta...
może przydał by się jaki¶ czat lub co¶ tego typu?
a może zrobić powiadamianie o odpowiedzi na posta?
Najlepiej byłoby może na stronie UM, UG i Starostwa jaki¶ link oraz czacik wskazany od czasu do czasu dobry byłby czat np z Burmistrzem kim¶ z Urzędu Pracy itp
abdul napisał:
Najlepiej byłoby może na stronie UM, UG i Starostwa jaki¶ link oraz czacik wskazany od czasu do czasu dobry byłby czat np z Burmistrzem kim¶ z Urzędu Pracy itp
W tamtym tygodniu pisałem z zapytaniem do Starostwa w sprawie "Strategii rozwoju Powiatu Przeworskiego", pytałem również czy byłaby jaka¶ osoba kompetenta, która mogłaby wypowiadać się na powyższym forum... Niestety.... brak odpowiedzi... zero... NADA
Czyżby Starostwo miało w poważaniu społeczeństwo przeworskie ?
piotr napisał:
abdul napisał:
W tamtym tygodniu pisałem z zapytaniem do Starostwa w sprawie "Strategii rozwoju Powiatu Przeworskiego", pytałem również czy byłaby jaka¶ osoba kompetenta, która mogłaby wypowiadać się na powyższym forum... Niestety.... brak odpowiedzi... zero... NADA
![]()
Czyżby Starostwo miało w poważaniu społeczeństwo przeworskie ?
Wydaje mi się że to jest po prostu zlewanie tematu przez jakiego¶ urzędnika, mogę zapytać Pani± Agnieszkę czy urz±d miasta jest zainteresowany tak± form± kontaktu ze społeczeństwem - oczywi¶cie moderowan±.