Przeworski Portal informacyjny

Forum Społeczno¶ci Powiatu i Miasta Przeworsk

Jeste¶my st±d...

Nie jeste¶ zalogowany.

Ogłoszenie

Osoby które s± nowe na forum prosimy o przedstawienie się - kilka zdań przedstaw się

#1 2008-01-31 10:05:45

abdul
Aktywny

ogłoszenia

Co my¶licie o pobudzeniu ludzi do pisania na forum może przyczyniłoby się do tego umieszczanie ogłoszeń wszelkiego typu (kupno sprzedaż praca)

#2 2008-01-31 19:55:30

piotr
Moderator
Od: Przeworsk

Re: ogłoszenia

abdul napisał:

Co my¶licie o pobudzeniu ludzi do pisania na forum może przyczyniłoby się do tego umieszczanie ogłoszeń wszelkiego typu (kupno sprzedaż praca)

oczywi¶cie taka opcja istnieje i kilka osób z niej skorzystało, ale to niestety garstka póki co...

#3 2008-02-05 09:37:51

administrator
Redakcja
Od: Przeworsk/Rzeszów
Serwis

piotr napisał:

abdul napisał:

oczywi¶cie taka opcja istnieje i kilka osób z niej skorzystało, ale to niestety garstka póki co...

Przydało by się rozreklamować forum i portal - ogólnie zarejestrowanych jest do¶ć już sporo ale mało ludzi pisze, więcej czyta...

może przydał by się jaki¶ czat lub co¶ tego typu?
a może zrobić powiadamianie o odpowiedzi na posta?

#4 2008-02-06 09:50:41

abdul
Aktywny

Najlepiej byłoby może na stronie UM, UG i Starostwa jaki¶ link oraz czacik wskazany od czasu do czasu dobry byłby czat np z Burmistrzem kim¶ z Urzędu Pracy itp

#5 2008-02-06 10:32:37

piotr
Moderator
Od: Przeworsk

abdul napisał:

Najlepiej byłoby może na stronie UM, UG i Starostwa jaki¶ link oraz czacik wskazany od czasu do czasu dobry byłby czat np z Burmistrzem kim¶ z Urzędu Pracy itp

W tamtym tygodniu pisałem z zapytaniem do Starostwa w sprawie "Strategii rozwoju Powiatu Przeworskiego", pytałem również czy byłaby jaka¶ osoba kompetenta, która mogłaby wypowiadać się na powyższym forum...  Niestety.... brak odpowiedzi... zero... NADA hmm

Czyżby Starostwo miało w poważaniu społeczeństwo przeworskie ?

#6 2008-02-08 08:15:33

leszek
Moderator
Serwis

piotr napisał:

abdul napisał:

W tamtym tygodniu pisałem z zapytaniem do Starostwa w sprawie "Strategii rozwoju Powiatu Przeworskiego", pytałem również czy byłaby jaka¶ osoba kompetenta, która mogłaby wypowiadać się na powyższym forum...  Niestety.... brak odpowiedzi... zero... NADA hmm

Czyżby Starostwo miało w poważaniu społeczeństwo przeworskie ?

Wydaje mi się że to jest po prostu zlewanie tematu przez jakiego¶ urzędnika, mogę zapytać Pani± Agnieszkę czy urz±d miasta jest zainteresowany tak± form± kontaktu ze społeczeństwem - oczywi¶cie moderowan±.

Stopka forum