dziś o godzinie 15:32 znów nie działa strona Urzędu Miasta, albo ja mam pecha, albo strona często leży, bo mi się już zdarzyło zauważyć to trzy razy, a tak często tam nie zaglądam. Ciekawym gdzie się hostują że to tak często pada!
Leszek
ps. 15:45 dalej nie działa, pewnie będzie leżeć do jutra hehe
fakt...![]()
Ostatnio otrzymałem korespondencję od Pani Agnieszki Zakrzewskiej, Pani Agnieszka jest Kierownikiem Referatu Promocji, Kultury, Sportu i Turystyki w UM Przeworska. Chodzi o kwestię moich uwag co do strony www Urzędu Miasta Przeworska.
... Dziękuję za uwagi o stronie miasta, techniczne sprawy już przekazałam informatykowi - zajmie się tym. Strona owszem bywała niedostępna, ale od roku nie mamy już z tym problemów, często wina jest po stronie przeglądającego (ustawienia, jakość sprzętu), słyszy się później: że to www.przeworsk.um.gov.pl nie działa
. Myślę, że rozumie pan to z racji swojej profesji. ...
Czy mieliście ostatnio jakieś problemy z ładowaniem strony Urzędu Miasta www.przeworsk.um.gov.pl ??
Mam jeszcze do was pytanie co sądzicie o szacie graficznej i ogólnie o stronie naszego Urzędu Miasta?
Czy podoba się wam kolorystyka, rozłożenie elementów itp.?
Proponuje wejść na strone UM w Operze.... zobaczycie tylko krzaczki i nic wiecej....
nie wydaje mi się żeby wina leżała po mojej stronie tylko dlatego że używam Opery...
hmmm jeżeli chodzi o mój sprzęt to nie jest najgorszy także też nie wydaje mi się żeby to było problem... Powiem krótko - wina leży po stronie UM i jak to bywa z Urzędami winę zwalają jak zwykle na kogoś innego.
Co to do szaty... jestem za żeby ją zmienić i odświeżyć. Jest stara i średnio atrakcyjna, a to przecież reklama miasta...
piotr napisał:
Proponuje wejść na strone UM w Operze.... zobaczycie tylko krzaczki i nic wiecej....
nie wydaje mi się żeby wina leżała po mojej stronie tylko dlatego że używam Opery...
hmmm jeżeli chodzi o mój sprzęt to nie jest najgorszy także też nie wydaje mi się żeby to było problem... Powiem krótko - wina leży po stronie UM i jak to bywa z Urzędami winę zwalają jak zwykle na kogoś innego.
Co to do szaty... jestem za żeby ją zmienić i odświeżyć. Jest stara i średnio atrakcyjna, a to przecież reklama miasta...
Wina nie zawsze leży po stronie UM - to zależy czy strona jest hostowana na serwerach UM, czy na innych nie będących własnością Miasta.
Co do wyglądu to sądzę że przydało by się zmienić na ładniejszy
przykłady z okolicy:
http://www.stalowawola.pl/
http://www.jaroslaw.pl/