Urlopuje i interesuje mnie co się dzieje w mieście?
hehe dobre pytanie co słychać w przeworsku?? Szaro buro i bez marzeń, większość ludzi za granica i na studiach:) a młodzi nie chcą się integrować![]()
heheh wystarczy poprosić i się zintegrują
![]()
proszę, organizuję, a tu dalej cicho i bez marzeń...
przyTOOLanka napisał:
proszę, organizuję, a tu dalej cicho i bez marzeń...
a co organizujesz?
Leszku TOOLanka organizuje np DKF
i chwała jej za to bo można za freeko sobie w przeworsku pójść na film i jak się ma ochotę to o nim jeszcze porozmawiać
ostatnio rzeczywiście nie wyszło to najlepiej no ale może w przyszłości ktoś się bardziej skusi na rozmowy
.
Ps. Pozdrawiam urlopowiczów
![]()
Ps sorki w poście wyżej zgubiłem "przy" do nicku koleżanki
możliwe że to przez to że lubię zespół TOOL ![]()
Piotrze wybaczam że zgubiłeś przy w moim nicku też lubię TOOL ![]()
a co organizuje?? hmm właśnie chyba najwyższy czas by podać terminy najbliższych imprez kulturalnych. 24.10.2007 godz. 17.00 Małe kino wielkie filmy "Niebieski" K.Kieślowski przypominam to jest DKF i proszę o pozostanie po filmie na dyskusje wstęp wolny. 26.10.2007 Wystawa- "Przeworska Jesień Artystyczna Młodych" wernisaż o godz. 18.00 czynna od 26.10-09.11 2007 wstęp wolny, wystawa prac studentów z Uniwersytetu Sztuk Pięknych w Krasnym. 27.10.2007 start godz. 15.00 "II Przeworski Przegląd Amatorskiej Sztuki Filmowej" ponadto pokaz wybranych diaporam Ogólnopolskiego konkursu na Diaporamę w Szczecinie, WYBORU NAJLEPSZEGO FILMU PRZEGLĄDU DOKONA ZGROMADZONA PUBLICZNOŚĆ, wstęp wolny 31.10.2007 (godziny jeszcze nie znam) spotkanie z Grechutą czyli wywiady, reportaże i oczywiście śpiew:) (zamiast DKF-u) wstęp wolny. Na październik wystarczy:) pozdrawiam:) Szczegóły i plakaty na oficjalnej stronie Domu Kultury www.mok.przeworsk.org zapraszam i pozdrawiam!!! PS. Liczę na wysoką frekwencje:)
Ostatnio edytowany przez przyTOOLanka (2007-10-23 16:05:57)
hehe opublikuję na portalu i będę zapraszał tak ciepło jak tylko się da
![]()
ps. info o środowym pokazie już jest zamieszczone na portalu ![]()
wiem, zdarzyłam zauważyć![]()
i wielkie dzięki za to:)
a bardzo proszę
![]()
tak, a zaraz napiszesz że 10 zł proszę za to:)hehe
hmmm nie myślałem o 5 no ale skoro nalegasz to się nie będę upierał
![]()
Nie przesadzaj możemy się jeszcze potargować![]()
heheh to jak krakowskim targiem ? ;> ![]()
a może jakieś machniom???
ale za co machniom ? ;>
dostaniesz zaproszenia na każdy DKF i na inne wydarzenia kulturowe na które wejście jest wolne:)![]()
suuuper cieszę się bardzo ![]()
ale tak z drugiej strony patrząc na to wszystko nie wiem czy zasłużyłeś![]()
poważnie ?? za darmo ?? to kto to był przy wejściu i zbierał pieniądze ??
Ps. żartuję oczywiście
![]()
hehe np ja??;> muszę chyba tak zrobić kiedyś na DKF przecież widzowie mogli by wesprzeć biedną studentkę hehe:)
hehe tak mi się wydaję że nie tylko Tobie przydałaby się taka ściepa narodowa
ja też chętnie bym skorzystał ![]()
Tylko miedzy nami jest taka różnica, że ja mogę zrobić taki przekręt a z Tobą będzie już ciężko, zawsze mogę jakiś mały błąd na plakacikach zrobić, że nie ma wstępu wolnego:D abo kręcić się przy wejściu z ręką wyciągnięta do przodu hehee:)
hehehe nie przejdzie
uznają Cię za ... albo powiedzą że z jedną ręką to pod kościół ![]()