Przeworski Portal informacyjny

Forum Społeczności Powiatu i Miasta Przeworsk

Jesteśmy stąd...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Osoby które są nowe na forum prosimy o przedstawienie się - kilka zdań przedstaw się

#1 2009-12-14 11:43:16

konderr
Nowy użytkownik

Kredyt 10 tys.

Jaki bank polecacie jeśli chodzi o kredyt konsumpcyjny. Potrzebuję wziąć 10 tys. złotych. Okres spłacania to minimum dwa lata. Macie jakieś doświadczenie ?

Mam nadzieje, że w ogóle kredyt dostane. W Deutsche Banku jest taki formularz jak: zdolność kredytowa - według niego kredyt zostanie mi przyznany. Myślicie jednak, że teraz banki są ostrożniejsze w przyznawaniu kredytów ???

#2 2010-01-18 12:35:25

leszek
Moderator
Serwis

Re: Kredyt 10 tys.

konderr napisał:

Jaki bank polecacie jeśli chodzi o kredyt konsumpcyjny. Potrzebuję wziąć 10 tys. złotych. Okres spłacania to minimum dwa lata. Macie jakieś doświadczenie ?

Mam nadzieje, że w ogóle kredyt dostane. W Deutsche Banku jest taki formularz jak: zdolność kredytowa - według niego kredyt zostanie mi przyznany. Myślicie jednak, że teraz banki są ostrożniejsze w przyznawaniu kredytów ???

Bank PKO BP

Stopka forum