Przeworski Portal informacyjny

Forum Społeczności Powiatu i Miasta Przeworsk

Jesteśmy stąd...

Nie jesteś zalogowany.

Ogłoszenie

Osoby które są nowe na forum prosimy o przedstawienie się - kilka zdań przedstaw się
  • Start
  •  » Inne
  •  » Program do fakturowania plus Internet

#1 2009-11-05 13:53:13

IzisSoft
Nowy użytkownik

Program do fakturowania plus Internet

Zapraszamy do korzystania z programu do obsługi firmy (fakturowanie, magazyn, internet) IzisSoft Profit.
Także bezpłatna (darmowa) wersja komercyjna programu IzisSoft Profit Mini -do pobrania na www.izissoft.pl
Z naszego programu korzysta ponad 3000 firm w Polsce.

Wśród wielu możliwości m.in.:
- Intuicyjność
- Fakturowanie, Magazyn, Kontrahenci, Zakupy, Kasa, Płatności, Raporty i wiele innych
- Możliwość instalacji na pen drive
- Możliwość GENEROWANIA WŁASNEJ STRONY INTERNETOWEJ z danymi z programu i  modułem zamówień
- Możliwość jej AUTOMATYCZNEGO AKTUALIZOWANIA za pomocą jednego przycisku z programu izissoft
- Możliwość ZAŁOŻENIA DARMOWEGO SKLEPU INTERNETOWEGO
- Możliwość UAKTUALNIANIA DANYCH EKSPORTEM z programu fakturującego izissoft profit
- Możliwość używania programu prawie NATYCHMIAST PO ZAMÓWIENIU

Po szczegóły zapraszamy na naszą stronę www.izissoft.pl email: zamowienia@izissoft.pl

UWAGA - do połowy listopada promocja - wprowadzając przy zamówieniu ten kod: "KIC" otrzymasz 10% rabatu!

Poszukujemy także lokalnych dystrybutorów - więcej informacji na www.izissoft.pl

#2 2009-12-30 14:48:27

konderr
Nowy użytkownik

Re: Program do fakturowania plus Internet

Może ktoś ze zwykłych użytkowników wypowie się na temat tego program. Oczywiście wiem, że autor go zachwala, no ale potrzebuję opinii obiektywnej. Ewentualnie, jaki inny program możecie polecić do księgowości w malej firmie (faktury, stany magazynowe, kliencie, zakupy, itp). Branża obuwnicza.
Tutaj znalazłem przykładowe programy :  księgowość - może autora programu zapytam, jak on wypada na tle tej konkurencji ???

• Start
  •  » Inne
  •  » Program do fakturowania plus Internet

Stopka forum