Jak myślicie, czy ta strategia coś zmieni ? Czy coś wniesie w życie Przeworskiego Powiatu ?
masz może linka żeby poczytać co tam mądrego wymyslili - mam nadzieję ze nie będą naszego miasta orać ![]()
Ostatnio edytowany przez abdul (2008-01-25 12:05:52)
abdul napisał:
masz może linka żeby poszytać co tam mądrego wymyslili mam nadzieję ze nie będą naszego miasta orać
z linkiem będzie ciężko bo to jest plik tekstowy o wadze ponad 30 MB także polecam sobie ściągnąć z tego linku można to zaciągnąć i sobie poczytać ![]()
pojawia sie tylko jedna strona
abdul napisał:
pojawia sie tylko jedna strona
Spróbuj jeszcze raz
(pomyliłem linki
)
W zakładach widnieje PNTL który dawno nie istnieje
cytat "Wśród gmin wiejskich największą liczbę mieszkań ma gmina Przeworsk i Kańczuga. Corocznie oddawanych jest kilka nowych mieszkań". strona 77
Ostatnio edytowany przez abdul (2008-01-25 15:25:24)
tabela 48 LEliwy nie ma
cytat
"Powiat przeworski wykorzystując swoje położenie oraz walory gospodarcze, kulturowe, historyczne i turystyczne, a także potencjał edukacyjny stanowi miejsce intensywnego rozwoju gospodarczego i społecznego, w którym chętnie osiedlają się mieszkańcy i rozwijają swoje firmy przedsiębiorcy. To miejsce, w którym jakość życia mieszkańców jest porównywalna do średnich standardów panujących na Podkarpaciu, w Kraju i Unii Europejskiej. "
str. 110
Któż to wymyślił?????????
reszta w terminie późniejszym
Ostatnio edytowany przez abdul (2008-01-25 15:31:05)
moim zdaniem słowo "Strategia" powinno być napisane "STRATEGIA" i to wyszystko bo nic ona nie wnosi...
Interesuje mnie bardzo ile punktów zostało zrealizowane (o ile zostało) w 2007 roku z tej strategii???????????
abdul napisał:
Interesuje mnie bardzo ile punktów zostało zrealizowane (o ile zostało) w 2007 roku z tej strategii???????????
Hmm bardo dobre pytanie ... Warto by je zadać władzom naszego miasta, też jestem ciekawy odpowiedzi.
Jak powiedziałem tak zrobiłem
pytanie poszło do urzędników, poczekajmy więc na odpowiedź (o ile się doczekamy...)
Zaprosiłem również osobę kompetentną do włączenia się w nasze dyskusje na temat miasta i jestem ciekawy czy takowa się pojawi ![]()
piotr napisał:
Jak powiedziałem tak zrobiłem
pytanie poszło do urzędników, poczekajmy więc na odpowiedź (o ile się doczekamy...)
Zaprosiłem również osobę kompetentną do włączenia się w nasze dyskusje na temat miasta i jestem ciekawy czy takowa się pojawi
No i jak dostałeś jakąś odpowiedź?
hej
szukam pracy na okres wakacji, jak by któś coś o czymś wiedział to: piotrekrzychu@wp.pl - pozdrawiam
Krzychu zatrudnij się do wdrażania strategii a nie narobisz się - żartuje oczywiście troszku działy pomyliłeś
Piotr co z odpowidzią jak gdzieś zmian ani rozwoju miasta i powiatu nie widzę. Wydaje mi się że STRATEGIA za cięzkie pieniądze leży sobie spokojnie w szufladzie i w razie kontroli jest że istnieje a wdrożenie to inna sprawa.
abdul napisał:
Krzychu zatrudnij się do wdrażania strategii a nie narobisz się - żartuje oczywiście troszku działy pomyliłeś
Piotr co z odpowidzią jak gdzieś zmian ani rozwoju miasta i powiatu nie widzę. Wydaje mi się że STRATEGIA za cięzkie pieniądze leży sobie spokojnie w szufladzie i w razie kontroli jest że istnieje a wdrożenie to inna sprawa.
Abdul odpowiedzi jak nie było tak nie ma... generalnie szkoda słów...
Wracając do strategii ciekawi mnie niezmiernie na jakim etapie jesteśmy z realizacją, obawiam się żeby nie okazało się że zamiast STRATEGII wyjdzie TRAGEDIA w latach 2007-2013
Ostatnio edytowany przez abdul (2008-09-16 20:40:51)